background img
dec 8, 2017
982 Views
Reacties uitgeschakeld voor Een 39-jarige vrouw uit het Britse Cumbra heeft in een ei een diamant gevonden.
0 0

Een 39-jarige vrouw uit het Britse Cumbra heeft in een ei een diamant gevonden.

Written by

Ze ontdekte tijdens het eten van het eitje dat er iets hards tussen haar tanden zat. Na het uitspugen bleek dat het om een klein glanzend steentje te gaan. Een juwelier bevestigde dat het gaat om een zirkonia, een kunstmatige diamant die vaak in sieraden wordt verwerkt. De grote vraag is natuurlijk hoe het in de schaal terechtkwam.

Hoewel zeldzaam, is het niet ongebruikelijk dat er objecten in een ei zitten, zeggen biologen. Alleen zijn dat meestal steentjes, takjes en zelfs wel eens een insect. Een van de meeste vreemde fenomenen is een ei binnenin een ei. De meeste objecten komen via de snavel de kip in en belanden via de ingewanden in het ovoduct, waar het ei wordt gevormd. Aangezien de schaal er het laatste omheen gaat, kan iets opgesloten worden in het ei.

In dit geval is een boer of boerin een diamant kwijtgeraakt tijdens het werk. Een van de kippen heeft het opgepikt en zo in een ei verwerkt. De vrouw die het heeft gevonden, ziet het als gelukkig omen, vertelde ze de lokale pers. Ze gaat binnenkort trouwen en wil de diamant laten verwerken in een ring.

Article Tags:
· · · · · · ·
Article Categories:
RaarMaarWaar