background img
jun 18, 2019
606 Views
Reacties uitgeschakeld voor Russische vrouw loopt 23 jaar rond met chirurgische klem in maag
0 0

Russische vrouw loopt 23 jaar rond met chirurgische klem in maag

Written by

De 62-jarige vrouw heeft jarenlang pijn gehad. De artsen gaven leverproblemen de schuld en schreven pijnstillers voor.

De vrouw heeft in 1996 een keizersnede gehad en hier is toen een zes centimeter lange klem in haar lichaam blijven zitten. De vrouw liet uiteindelijk een röntgenfoto maken om de oorzaak achter haar buikpijn te achterhalen.

De vrouw  huilde toen de artsen haar de röntgenfoto lieten zien. De radiograaf dacht dat ze een schaar in haar zak had, maar besefte al snel dat er een metalen schaar in de buik van de vrouw zat. De radiograaf liet de röntgenfoto zien en de vrouw herinnerd zich van het moment daarna niets meer. Ze was hysterisch. Al die jaren werd ik dus gemarteld.”

Schandaal

De Russin is nog niet verlost van de chirurgische klem, die op een schaar lijkt. Ze wacht nog op een operatie om deze te verwijderen.
Het ministerie van volksgezondheid bevestigt dat er een intern onderzoek loopt naar het schandaal. De minister houdt persoonlijk toezicht op de situatie”

De autoriteiten vergoeden alle medische kosten voor de operaties om de klem te verwijderen en Gobeeva zal naar verwachting ook een financiële compensatie

Article Categories:
RaarMaarWaar