De 18-jarige Damari uit de Amerikaanse staat Ohio is tijdens het stelen van een auto hard tegen de lamp gelopen. Hij en zijn minderjarige vriend konden niet met een versnellingspook overweg, waardoor de politie het duo kon inreken.

Damari stal de afgelopen weken tot drie keer toe een auto in Cleveland. Iedere keer bedreigde hij de bestuurder met een vuurwapen.

Zijn slachtoffer van die dag was een 23-jarige eigenaar van een Ford Mustang. Damarie nam eerst de portemonnee en de telefoon van de man af. Toen hij zag dat de auto een versnellingspook had, bedreigde hij het slachtoffer met zijn vuurwapen en eiste hij dat de man uit zou leggen hoe de pook werkte.

Dat lukte echter niet meteen. Omdat het Damari en zijn 15-jarige handlanger te lang duurde, vluchtten ze weg met de telefoon van de bestuurder. Toen ging het wederom mis. Via het toestel kon de politie namelijk het duo lokaliseren in een trein. De trein werd gestopt en twee jongens werden vervolgens opgepakt.

De borg voor Damari is gezet op 100.000 dollar. De jongen werd na zijn eerste autodiefstal ook al aangehouden. Toen stond de borg nog op 10.000 dollar. Dit betaalde hij. Over het lot van zijn minderjarige vriend is niets bekend.