background img
apr 28, 2017
1012 Views
Reacties uitgeschakeld voor Belofte maakt schuld: jochie uit Amsterdam krijgt pretpark van Belg
0 0

Belofte maakt schuld: jochie uit Amsterdam krijgt pretpark van Belg

Written by

Twee jaar geleden stond Anande (8 ) op Koningsdag trucjes te doen in Amsterdam in ruil voor geld. “Ik wil naar een pretpark”, had hij op een bord geschreven. De Belgische ondernemer Jeroen Jespers liep langs en beloofde: “Ik ga een pretpark voor je bouwen.” En hij is zijn belofte nagekomen.

Eerder deze maand opende Jespers een pretpark met een ‘indoor thema- en belevingspark’ voor stripliefhebbers op station Antwerpen Centraal. Anande mag er volgende week naartoe.

Hij wilde altijd al naar pretparken, vertelt zijn moeder Jantine. “En dat deden we ook wel, maar ik ben een alleenstaande moeder en dat kan dan niet zo vaak. Dus hij moest ook zijn eigen centjes gaan verdienen.”

“Hij was zo schattig”, vertelt Jespers. “Ik was toen al bezig met het concept voor een pretpark en ik kon het niet laten om Anande alvast uit te nodigen.”

Hij maakte een foto van Anande en plaatste die op het bureaublad van zijn computer, zodat hij het jochie niet zou vergeten. “Als je kinderen een belofte doet, moet je die ook nakomen.”

Jantine en Anande waren het bijna vergeten, totdat Jeroen hen een e-mail stuurde met een uitnodiging. “We waren erg verbaasd dat die meneer zich aan zijn belofte heeft gehouden. Het is toch alweer twee jaar geleden dat we hem tegen waren gekomen.” Volgende week wordt Anande als eregast ontvangen.

Article Categories:
RaarMaarWaar