background img
sep 21, 2017
1566 Views
Reacties uitgeschakeld voor Getrouwd stel is nu weer broer en zus
0 0

Getrouwd stel is nu weer broer en zus

Written by

December 2011 besloten Kenny (21) en Sanny (19) uit Ruddervoorde hun liefde te bestempelen met een fantastisch huwelijk en zich tot in de eeuwigheid met elkaar te verbinden. Zeven maanden later gingen de twee al weer scheiden. Tot zover niks bijzonders, behalve dat ze misschien wat jong waren.

Maar de daadwerkelijke reden van hun scheiding was dat de twee gewoon weer broer en zus willen zijn. WTF! Desalniettemin willen de twee wel hun seksuele relatie blijven onderhouden. Het verhaal wordt echter nog een tikkeltje gekker!

Kenny had voordat hij met Sanny trouwde een relatie met onder andere zijn jongere zussen Kelly (18) en Jacky (16), en zijn nichtje Britney (15). Sanny had voordat ze trouwde een relatie met grootvader Ricky (56) en oom Ricky Junior (37).

De twee wilden geen commentaar geven op dit ‘verdrietige’ nieuws, maar broer Wesley (22) zegt: ‘Hun hele wereld stort in. Al hun mooie dromen over gelukkig samen oud worden, worden ineens met de grond gelijk gemaakt.’ Ook hun ouders zijn geëmotioneerd. Vader Daelemans, Benny (38), reageerde als volgt: ‘Kenny en Sanny volgden hun hart. Liefde kan toch zo mooi zijn. Het is dan ook triest om te zien dat ze vandaag toch gewoon broer en zus willen zijn. Mama en papa zijn zwaar ontgoocheld.’

Om nog een keer de overtreffende trap in te zetten, Kenny en Sanny hebben samen twee kinderen, Chesney (2) en Heavenly (3 maanden). Opa Benny, hoopt dat zijn beide kleinkinderen wel slagen waar zijn kinderen faalde. ‘Dat zou van mij een heel trotse grootvader maken’, aldus Opa Benny.

Article Categories:
RaarMaarWaar