background img
sep 30, 2016
1286 Views
Reacties uitgeschakeld voor Groep kinderen aangevallen door honderden wespen
0 0

Groep kinderen aangevallen door honderden wespen

Written by

Het had een leuk uitje moeten worden in het Baarnse bos, maar het liep totaal anders. Een groep van 18 schoolkinderen is aangevallen door honderden agressieve wespen.

De kinderen en hun begeleiders van de buitenschoolse opvang BSO Baarn waren in het bos om te spelen. Opeens begon één van de kinderen te gillen en schreeuwde: ‘Ik ben geprikt, ik ben geprikt’, vertelt een begeleider.

Toen de begeleiders het kindje wilde helpen, zagen ze opeens honderden wespen op hen afkomen. De leidsters hebben de kinderen bij elkaar gehouden en gezegd dat ze hard weg moesten rennen. “De wespen zaten echt overal. Kinderen trokken hun kleren uit. De zwerm bleef hen maar achtervolgen”, vertelt een getuige.

Agenten en omstanders hebben de kinderen en de leidsters naar het politiebureau in Baarn gebracht, waar de ouders hen konden ophalen. Ook omstanders bekommerden zich om de huilende kinderen. Voor zover bekend zijn er geen ernstige gewonden gevallen.

Waarom de wespen agressief zijn geworden en de groep hebben aangevallen, is onduidelijk. Zeker 8 kinderen en twee leidsters zijn gestoken. De ergst gestoken kinderen kregen eerste hulp.

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
RaarMaarWaar