background img
nov 24, 2017
788 Views
Reacties uitgeschakeld voor Hond overleden aan gebroken hart
0 0

Hond overleden aan gebroken hart

Written by

Een hond is naar verluidt overleden aan een gebroken hart toen ze door haar baasje achter werd gelaten op een vliegveld in Colombia.

Het beest doolde een maand lang rond in de terminal van het Colombiaanse vliegveld Palonegro. Ze wachtte op haar baasje om terug te keren. Maar uiteindelijk gaf ze op en kroop in een hoekje van het vliegveld ineen.

Medewerkers van het vliegveld en toevallige passanten probeerden het arme dier eten te geven, maar dat weigerde ze stelselmatig. Uiteindelijk werd een dierenarts gebeld, maar het beestje was zo ondervoed dat ze nog nauwelijks kon staan.

Ondanks dat het hondje eten en medicijnen werd gegeven, ging haar fysieke en mentale gesteldheid achteruit. Uiteindelijk overleed ze. De hond kreeg van dierenartsen die haar behandelden de naam Dolende Wolk mee.

Waarschijnlijk was ze geen zwerfhond. „Onze hypothese is dat een reiziger haar heeft verlaten. In de maand dat de hond op het vliegveld bivakkeerde was ze in meerdere hallen aan het zoeken naar iemand, wellicht haar baasje. Het lange wachten zorgde ervoor dat haar gezondheid steeds verder achteruit ging, resulterend in haar dood.”

Article Categories:
RaarMaarWaar