Alice is 39 jaar en oma van drie kinderen. Nu doet ook zij mee aan de strijd van de titel ’s werelds heetste oma.

Veel mannen verwachten het niet dat de Amerikaanse Alice oma is. Ze kreeg haar eerste dochter toen ze zestien jaar oud was. Kayla is op dit moment 23 jaar en haar zoon Michael 20. Geheel in familietraditie kreeg Kayla ook haar eerste kind toen ze zestien was. “Ik was geschokt toen ik erachter kwam dat ik oma werd. Daar vond ik mezelf veel te jong voor”, vertelt Alice. Ze was toen 32 jaar. Haar dochter heeft inmiddels ook een tweede kind dat nu achttien maanden oud is.

Toch ziet Alice zichzelf niet helemaal als een oma. “Ik ben niet de typische oma. Ik ga naar de sportschool en ik ben sexy en jong. Ik haat het stereotype dat oma’s grijs haar hebben en lopen met een wandelstok.” De vrouw vindt zichzelf dan ook de heetste oma ter wereld, ondanks dat andere vrouwen die titel eerder claimde. “ik ben veel eleganter. Zij zijn geen competitie.”

Om kans te maken op de titel heeft ze zichzelf meerdere keren laten verbouwen. Haar borsten zijn vaker vervangen dan de banden van een gemiddelde auto. Ze heeft vier keer operaties aan haar voorgevel laten doen. Bovendien heeft ze ook nog fillers in haar jukbeenderen en lippen gespoten en een neus- en ooglidcorrectie. In totaal kostte alle chirurgie €68.000. Desondanks hoopt ze dat haar (klein)kinderen gewoon naturel blijven.

Singles hebben helaas pech bij Alice, want ze is sinds drie jaar samen met een veertigjarige zakenman. Toch heeft ze de operaties zelf betaald. Ze heeft naar eigen zeggen $10.000 per maand verdiend als serveerster in Las Vegas. Waarschijnlijk is ze dus ontzettend goed in haar werk!