background img
okt 13, 2017
942 Views
Reacties uitgeschakeld voor Trein ramt examenauto die afslaat op overweg: instructeur in shock
0 0

Trein ramt examenauto die afslaat op overweg: instructeur in shock

Written by

Op een spoorwegovergang bij Oisterwijk in Brabant sloeg gisteren een lesauto af tijdens het rijexamen. De auto werd vervolgens gegrepen door een intercity. De drie inzittenden bleven ongedeerd, maar ze zullen niet snel vergeten wat er is gebeurd. De rij-instructeur helemaal in shock. Hij zag zijn leven aan zich voorbij gaan.

De motor sloeg af omdat de vrouw verkeerd zou hebben geschakeld. Op het moment dat ze de spoorwegovergang op reden, sloeg de motor af. Ze probeerden de auto opnieuw te starten, maar de spoorbomen kwamen al naar beneden en er klonken bellen dat er een trein aankwam.

De rij-instructeur, die achterin zat, zegt dat hij tussen de twee voorste stoelen door de auto in een andere versnelling heeft gezet waardoor het voertuig achteruit kon rollen. Daarna heeft hij geroepen: Eruit! En is hij zelf uitgestapt.

Toen de trein op de examenauto botste, zaten de leerlinge en de examinator nog in de auto. Dan komt er ineens een trein op je af met honderd kilometer per uur. Het is echt een wonder dat er niks ergs is gebeurd. Als de auto iets meer naar voren had gestaan, was het einde oefening geweest.

De examenkandidaat is volgens haar leraar erg geschrokken. Of en wanneer ze haar examen opnieuw gaat doen, is niet duidelijk. De instructeur gaat sowieso verder met rijlessen geven.

Article Categories:
RaarMaarWaar