background img
dec 28, 2018
506 Views
Reacties uitgeschakeld voor Verdwenen wildplasser kon auto niet meer vinden
0 0

Verdwenen wildplasser kon auto niet meer vinden

Written by

De politie in Oostenrijk heeft met man en macht gezocht naar een verdwenen wildplasser. De 23-jarige man was nergens meer te vinden nadat hij uit een taxi stapte om zijn blaas te legen.

De Oostenrijker zat Eerste Kerstdag rond 06.00 ’s ochtends met een vriend in een taxi. Ineens werd de nood hem te hoog. Hij vroeg de chauffeur om even te stoppen in een bos. Daar verdween hij achter een boom, maar vervolgens kwam hij niet meer terug.

De ongeruste vriend schakelde daarom de politie in. In eerste instantie rukten volgens enkele patrouillewagens van de politie uit om de vermiste wildplasser te zoeken. Dat had geen succes.

Rond 8.30 uur werd besloten alle beschikbare hulptroepen in te schakelen: tien extra agenten, twintig brandweerlieden, de Oostenrijkse reddingsdienst met veertien speurhonden en een helikopter.

Een uur later was de man ineens weer terecht. Hij meldde zich bij een familielid in een naburig dorp. Vol schaamte gaf hij toe dat hij na het plassen de auto niet meer kon vinden en was verdwaald.

Article Categories:
RaarMaarWaar