In Texas beet de dronken Jessica woensdag een stuk uit de neus van haar vriendin Tatiana. Ze deed dat nadat het meisje weigerde haar sigaretten en alcohol aan de vrouw af te geven. Als klap op de vuurpijl slikte Collins het stuk mensenvlees ook nog door.

De ruzie ontstond toen het duo na een nachtje stappen aankwam in jessica’s’ woning. De beschonken vrouw stond erop dat haar vriendin haar sigaretten en alcohol aan haar gaf. Toen ze dat weigerde viel jessica aan.

Aangezien de vrouw geen ziekteverzekering heeft, kijkt ze aan tegen een leven zonder neus. Omdat jessica het uitgebeten stuk inslikte, is plastische chirurgie nog de enige optie. Het kostenplaatje daarvan bedraagt echter 12.000 dollar en dat kan de vrouw niet betalen.

Ook wachten op de schadevergoeding is geen optie. Als de operatie niet binnen de 2 weken wordt uitgevoerd, slinkt de kans op een succesvolle ingreep zienderogen weg.

Een vriendin van Tatiana zette daarom een crowdfundingsactie op. Ze hoopt zo het nodige geld bij elkaar te sprokkelen om de operatie mee te kunnen betalen. Om de actie kracht bij te zetten, postte ze er ook een foto van de verminkte neus bij. En die laten we hier liever niet zien.