background img
nov 9, 2018
562 Views
Reacties uitgeschakeld voor Vrouw vindt ‘haar’ verlovingsring in nachtkastje, maar steekt teleurstelling niet onder stoelen of banken
0 0

Vrouw vindt ‘haar’ verlovingsring in nachtkastje, maar steekt teleurstelling niet onder stoelen of banken

Written by

Een vrouw die in het nachtkastje van haar partner een verlovingsring had aangetroffen, was duidelijk niet opgezet met wat haar te wachten stond. En dat lag niet aan het feit dat er een aanzoek zat aan te komen, maar wel aan het juweel in het kistje.

Ook al is de verlovingsring die je samen met dé vraag gepresenteerd krijgt niet helemaal je ding; dat valt in het niets bij het feit dat je plots als ‘verloofde’ door het leven mag. Toch? Niet altijd, zo blijkt uit een screenshot dat iemand enkele dagen geleden op social media deelde. Een vrouw had de ring ontdekt waarmee haar partner een aanzoek zou gaan doen, en die viel dus niet in de smaak.

Eww. Tijd voor beschaamde vrijdag”, schreef ze op Facebook. “Ik heb dit net ontdekt in het nachtkastje van mijn vriendje. Helemaal geen fan. Lach me maar uit en laat me dan alsjeblieft weten hoe ik tactvol kan zeggen dat hij me er een andere mag gaan kopen.”

Op Reddit regende het verontwaardigde reacties. “Wat een t**f”, schrijft iemand. “Dit is het meest trieste wat ik hier al gelezen heb”, gaat iemand anders verder.

“Eerlijk gezegd: als ze nee zou zeggen, zou dat het beste zijn wat de persoon die het aanzoek doet kan overkomen.”

“Ik hoop dat hij dit ziet en er van onder muist. Die arme, arme man.”

“Ik kocht voor mijn ex een ring van 16.000 dollar en heeft uiteindelijk toegegeven dat ze teleurgesteld was omdat de diamant zo klein was.”

“Ik was werkloos toen we beslisten om te trouwen. Zij kocht de ringen. Helemaal niet wat we gepland hadden, maar tien jaar later ben ik er tevreden mee.”

Eén reageerder hoopt stiekem op een drama: “Plottwist: de ring is niet voor haar.”

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
RaarMaarWaar