background img
okt 25, 2019
529 Views
Reacties uitgeschakeld voor Apostola
0 0

Apostola

Written by

#Leband van week 43, Apostola. Vanaf het eiland Cyprus afkomstig maakt Apostola “Teksten en melodieën uit het hart van een singer / songwriter op het eiland van Aphrodite.”.

Apostola schrijft en speelt haar tracks in verschillende stijlen en onderzoekt verschillende thema’s, van de slushy love ballad tot het gruizige, tell-it-as-is-volkslied.
De nieuwe EP bevat vier originele tracks: ‘Five Minutes of Fame’; ‘I Won’t Wait for You’; ‘Parade’ en ‘My Sanity’.
Five Minutes of Fame onderzoekt op welke manier dan ook roem; de wanhoop van de samenleving om aandacht te hebben – vaak ten koste van de moraal, reputatie en integriteit.
I Won’t Wait for You is een anti-liefdeslied van vrouwelijke onafhankelijkheid; niet meer wachten op iemand die besluiteloos is om een ​​beslissing te nemen!
Parade gaat over een gebroken hart door een origineel concept van een ex die een break-up viert en alles uit gaat om hun nieuwe vrijheid aan te kondigen.
My Sanity is het zoete lied van de EP – een eerbetoon aan de mensen die onze rock in het leven zijn; die ondersteunen en begeleiden. Of het nu een partner, een vriend, een familielid, een leraar of een mentor is, het is opgedragen aan de mensen die er altijd zijn wanneer het moeilijk wordt om in het leven om te gaan.
Apostola’s catalogus bevat ook twee oudere nummers: ‘Undefined Legacy’ en ‘When I Think of You’ als introductie bij de artiest vóór de lancering van nieuw materiaal. De eerste is een pop-rock nummer met een belangrijke en tot nadenken stemmende boodschap; de laatste een up-beat dance-track met het tijdloze thema van de liefde.

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Leband