background img
jul 3, 2020
411 Views
Reacties uitgeschakeld voor Christina Aguilera
0 0

Christina Aguilera

Written by

#Leband van week 27, Christina Aguilera. Christina Aguilera is een Amerikaanse zangeres die in eerste instantie als de concurrente van Britney Spears wordt bestempeld. Christina Aguilera scoort met ‘Genie In A Bottle’ haar eerste hit in 1999. Later zegt ze nooit achter dit nummer en het daarbij horende imago te hebben gestaan. De clip voor de hit ‘Dirrty’  doet veel stof opwaaien.

Haar eerste single is ‘Genie In A Bottle’, dat direct een gigantische hit wordt. Niet lang daarna komt ‘Genie In A Bottle’ hoog binnen in de Mega Top 100 om te eindigen op nummer 1. Na dit enorme succes voor een debutant weet Christina Aguilera de voortgang erin te houden door middel van ‘What A Girl Wants’ en ‘Come On Over Baby’.

Aguilera verloofde zich in februari 2014. In augustus beviel Christina van haar tweede dochter.

Aguilera bracht naar aanleiding van de Schietpartij in Orlando in 2016 de single Change uit.

In het zesde en zevende seizoen van The Voice werd Christina vervangen door Shakira en Gwen Stefani, maar ze kwam terug voor het achtste seizoen. Hierna was ze weer voor twee seizoenen afwezig om daarna terug te keren voor seizoen tien, waar haar team won met deelneemster Alisan Porter.

Na een muzikale stilte van zes jaar, kwam op 15 juni 2018 Aguilera’s zesde studioalbum uit, genaamd Liberation. Het album bevat meer r&b-invloeden dan haar voorgaande albums. De eerste single kwam enkele weken eerder uit en heet Accelerate. Haar tweede single volgde al snel, een samenwerking met Demi Lovato: Fall in Line. Het nieuwe album kondigde Aguilera’s eerste Europese tour in 13 jaar aan. Met The X tour maakt de popster haar opwachting in o.a. de Ziggo Dome in Amsterdam en het Sportpaleis in Antwerpen.

Article Tags:
· ·
Article Categories:
Leband