background img
mrt 30, 2018
781 Views
Reacties uitgeschakeld voor Moeder leert verwende zoon (13) een lesje na pesten om kleding
0 0

Moeder leert verwende zoon (13) een lesje na pesten om kleding

Written by

Een gefrustreerde moeder die vreesde dat haar 13-jarige zoon te verwend geworden was, toen bleek dat hij zijn klasgenoten die tweedehandskleding droegen bekritiseerde, heeft haar zoon op gepaste wijze gestraft. Ze stuurde hem met twintig dollar naar de plaatselijke kringloopwinkel om er zijn outfit voor de hele week te kopen.

Cierra Forney kreeg te horen dat haar zoon ‘deed alsof hij zelf te goed was om in kringloopwinkels zijn inkopen te doen’. Zulk gedrag tolereerde ze niet. Ze hoop dat dit hem leert een betere man te zijn.

Ze stuurde haar zoon met twintig dollar (ongeveer zestien euro) van zijn eigen geld naar een kringloopwinkel om kleren te kopen die hij de hele week naar school aan moest. Hij was er niet gelukkig mee en moest zelfs huilen, maar ze geloof er sterk in dat hij over vijftien jaar lachend zal terugkijken op de dag dat zijn moeder hem liet winkelen in een kringloopwinkel.

Ze probeerde hem te leren dat geld en merken niet veranderen wie we als mensen zijn. Hij kan nog steeds een geweldig, leuk en geliefd kind zijn, zónder dat hij dure kleding uit bepaalde winkels draagt. Hij heeft een waardevolle les geleerd door dit experiment én hij draagt het overhemd dat hij gekocht heeft met trots!

Article Tags:
· · · · · · ·
Article Categories:
RaarMaarWaar