background img
apr 5, 2019
590 Views
Reacties uitgeschakeld voor Greye
0 0

Greye

Written by

#Leband van week 14, Greye.

Greye – de Progressieve Independent-band uit Florida. Het doorbreken van alle zogenaamde industrieregels van muzikale “conformiteit”, Greye combineert de beste muzikale energie en stijl die tegenwoordig overal beschikbaar is.

Hun release “Under the Weather” gaat explosief van start. Dit nieuwste album levert 10 frisse en krachtige deuntjes die direct en duurzaam een ​​publiek aanspreken. Vanaf de herfst 2018 is “Under the Weather” in rotatie op meerdere indie, internet en top 40 radiostations in en buiten de Verenigde Staten.

Opgenomen in de wereldberoemde FAME Recording Studios en geproduceerd door multi-platina-ingenieur Brian Reeves. Greye liet niets aan het toeval over met deze release.

Under The Weather gaat je rocken, verplaatsen, verrassen en je wilt dan ook de band live zien en een kopie van dit album kopen. Van stijgende gitaren tot soul-schreeuwende orgelsolo’s en alles daartussenin, dit album zit vol met onberispelijk geproduceerde opnames die bijdragen aan het verfijnde en meer gepolijste geluid van deze plaat.

Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
Leband