background img
sep 14, 2018
1108 Views
Reacties uitgeschakeld voor Jess Glynne
0 0

Jess Glynne

Written by

#Leband van week 37, Jess Glynne. Ze is een Britse singer-songwriter. Ze brak internationaal door met haar hit Rather be, een samenwerking met de band Clean Bandit.

Ze valt op als ze een cover van Adele’s Someone Like You plaatst op YouTube. Het nummer wordt in een korte tijd ruim 2 miljoen keer bekeken en trekt ook de aandacht van de band Clean Bandit. Ze vragen Glynne mee te werken aan hun single Rather Be.
Dit nummer werd een nummer 1-hit in Engeland, Ierland, Schotland en Nederland. In Zwitserland, Australië en België haalde het nummer als hoogste positie plaats 2 en in Nieuw-Zeeland en Duitsland haalde het nummer als plaats 3.
In 2015 is Glynne terug met haar tweede solo-single Hold My Hand. In de zomer bereikt ze, samen met Tinie Tempah, de eerste plaats van de Britse hitlijst met Not Letting Go. Op 11 september verschijnt haar debuutalbum I Laugh When I Cry en daarvan wordt Don’t Be So Hard On Yourself opnieuw een nummer 1-hit in het Verenigd Koninkrijk. Take Me Home komt in de Britse hitlijst niet verder dan nummer 6 en blijft bij ons steken in de Tipparade. In het voorjaar van 2016 wordt Ain’t Got Far To Go in Nederland haar volgende single van haar debuutalbum.

Na een relatief stille periode duikt ze begin 2018 weer op via These Days, een samenwerking met de Britse groep Rudimental.
2018 word haar jaar want ze brengt de ene hit na de andere uit zoals Ill be there en All i Am.

Article Categories:
Leband