background img
apr 21, 2017
1130 Views
Reacties uitgeschakeld voor Te zien op uitvaartbeurs: Grafkist als postpakket
0 0

Te zien op uitvaartbeurs: Grafkist als postpakket

Written by

Een grafkist die in een compacte doos, gewoon samen met de smartphones en nieuwe strijkijzers door de reguliere postpakketdienst worden afgeleverd. Zaterdag wordt de ’Chistann’, de nieuwe zelfbouw doodskist gespresenteerd op de Amsterdamse Uitvaartbeurs.

 Door de eenvoudige constructie kan de eco-grafkist door reguliere pakketdiensten gewoon worden verstuurd naar particulieren. De zijkanten, deksel en bodem hebben een speciale verbinding wat deze grafkist tevens een moderne uitstraling geeft. De kist is na uitpakken in elkaar te schuiven en binnen een kwartier gebruiksklaar. Met gewone Nederlandse afmetingen en stevig genoeg voor een gewicht tot 110 kg.

De grafkist wordt compleet geleverd inclusief een setje natuurkatoenen kistbekleding en bijbehorend kussensloop. De kist zou door het gebruik van verantwoorde materialen inspelen op de ’groene trend’ die ook zichtbaar is in de uitvaartbranche.

De ontwerpers van de Chistann zagen de behoefte aan een grafkist die men zelf in elkaar kan zetten de afgelopen jaren steeds groter worden. Chistann is vanaf mei leverbaar en gaat tussen de 250 en 300 euro kosten.

Article Categories:
RaarMaarWaar