background img
okt 12, 2018
584 Views
Reacties uitgeschakeld voor Chirurg opereert teddybeer van achtjarige patient
0 0

Chirurg opereert teddybeer van achtjarige patient

Written by
Een Canadese neurochirurg heeft de harten van vele mensen ter wereld veroverd. Zo nam Dokter Daniel McNeely de tijd om de teddybeer van een patiënt te opereren.

McNeely is het gewend om elke dag aartsmoeilijke operaties uit te voeren. Maar zijn laatste patiënt was extra bijzonder. Zo kreeg hij van een achtjarige patiënt het verzoek om zijn teddybeer te opereren. Het zieke jongetje heeft normaal zijn beer altijd bij zich, maar zijn knuffel was plotseling stuk gegaan. Hij vroeg heel dapper aan de arts of die Little Baby niet kon genezen. “Tegen zo’n verzoek kon de chirurg natuurlijk geen nee zeggen.

“De knuffels vormen een belangrijke schakel in het ziekteproces van de kinderen. Ze nemen ze vaak mee als troost, maar het is de eerste keer dat ik er ook eentje moest opereren.” Gelukkig voor het jongetje was de beer niet erg ziek. De beer had een kleine scheur in zijn onderarm. “We hebben haar voor de zekerheid aan een zuurstofmasker gehangen, maar algemene verdoving was niet nodig. Ze heeft geen kik gegeven.” Little Baby herstelde in een mum van tijd en mocht nadien samen met het jochie de operatieruimte verlaten. De kleine jongen was dolblij met de goede afloop, een lichtpuntje in zijn leven. De achtjarige heeft een lange tijd in het ziekenhuis gelegen maar dankzij de hulp van de dokters gaat het net zoals met de beer weer veel beter.
Article Categories:
RaarMaarWaar