background img
jul 7, 2017
1022 Views
Reacties uitgeschakeld voor Een koppel uit het Nederlandse Nederhemert heeft niet de huwelijksnacht gekregen die het had verwacht.
0 0

Een koppel uit het Nederlandse Nederhemert heeft niet de huwelijksnacht gekregen die het had verwacht.

Written by

Toen Rene en Marcelle zaterdag thuiskwamen van hun huwelijksfeest, bleken hun vrienden hun huis ‘versierd’ te hebben met onder meer vijftien balen stro, een gigantische lading confetti, kippen in de tuin, konijnen in de keuken en goudvissen in het bad.

De meeste koppels zouden er waarschijnlijk niet om kunnen lachen, maar Rene en Marcelle zagen er wel de grap van in en postten foto’s van de ravage op Facebook. “Als je zelf vooraan staat bij dit soort dingen, moet je er rekening mee houden dat je terug wordt gepakt”,  “Natuurlijk schrokken we wel toen we binnenkwamen. Thuis slapen zat er niet meer in, want ook het bed lag vol. Maar de volgende dagen zijn onze vrienden komen helpen met opruimen en schoonmaken en dat was superleuk.”Intussen zijn de laatste restanten weggepoetst – onder meer het logo van voetbalclub Ajax in het gazon, want Rene is fan van rivaal Feyenoord – en kregen alle dieren een nieuwe thuis. De konijnen houdt het gezin zelf. “Want onze kinderen zijn er reuzeblij mee”, klinkt het nog.

De beelden worden intussen flink gedeeld op sociale media. En hoewel er flink om wordt gelachen, is niet iedereen even overtuigd van de grap. “Van vrienden die zoiets doen, kan je beter afscheid nemen”, klinkt het onder meer. En: “Hoe vreselijk!”

Article Categories:
RaarMaarWaar