De in de Verenigde Staten razend populaire Charlotte McKinney die als fotomodel/ actrice een rolletje speelt in de nieuwe Baywatchfilm, is volgens haar bewonderaars zwaar door de mand gevallen tijdens een party in Los Angeles. De blondine – vooral bekend vanwege haar prominente voorgevel en lange benen – werd betrapt met grote stroken plakband onder haar borsten. Wat je ziet is dus hartstikke nep, stellen haar ietwat teleurgestelde fans vast op social media.

Charlotte McKinney speelt in de Baywatchfilm – volgend jaar in de bioscoop – samen met Zac Efron, Pamela Anderson en Dwayne Johnson. De blondine zou volgens de nieuwste berichten geen hoofdrol hebben, maar slechts een sexy drenkelinge spelen die uit de branding wordt gered door anderen.

Na de party in LA, waar het sterretje een laag uitgesneden zwart vestje droeg, ging McKinney ook nog naar een feest in Hollywood. Daar had ze, zo blijkt uit foto’s op ineternet, wat moeite toen ze met een extreem kort rokje een taxi in wilde stappen. Het gevolg: twee flinke fashionflaters op één avond. Overigens wordt speciale ondersteuningstape regelmatig door showbizzdames gebruikt voor een push up-effect in bijvoorbeeld strapless jurken. In de meeste gevallen zijn de plakkers echter niet zichtbaar.