background img
apr 18, 2020
384 Views
Reacties uitgeschakeld voor Jonge zwemmer vindt geldkistje van 93-jarige vrouw terug na roofoverval
0 0

Jonge zwemmer vindt geldkistje van 93-jarige vrouw terug na roofoverval

Written by

Door stom toeval vond een jonge zwemmer dit weekend in Drachten een geldkistje in het water. De eigenaar zal heel blij zijn dat de jongen het naar de politie heeft gebracht: het was eerder van de 93-jarige vrouw gestolen bij een laffe woningoverval.

In oktober vorig jaar raakte de bejaarde vrouw haar geldkistje op een wel heel treurige manier kwijt: in haar eigen woning werd ze mishandeld en beroofd door twee mannen. De vrouw had haar deur even van het slot gehaald om buiten wat rommel weg te gooien, toen de daders binnenglipten.

Eén van de jonge mannen pakte haar vast en deed zijn handen voor haar mond en ogen. Ze pakten een aantal kostbare spullen en werden daarna buiten opgepikt door twee handlangers op scooters. Vooral het gestolen geldkistje zal de vrouw enorm pijn hebben gedaan. Daar zaten een aantal kostbare munten in, maar ook brieven van haar overleden man.Het onderzoek naar de vier daders loopt nog steeds. Het geldkistje kan mogelijk weer voor nieuwe aanwijzingen zorgen, dat wordt nu op sporen onderzocht. Het is nog niet duidelijk of de brieven nog steeds in het kistje zaten.

Article Categories:
RaarMaarWaar