background img
sep 22, 2017
707 Views
Reacties uitgeschakeld voor Koppel gooit per ongeluk 32.000 euro weg
0 0

Koppel gooit per ongeluk 32.000 euro weg

Written by

Een bejaard koppel uit Stekene heeft zaterdag in het containerpark per ongeluk 32.000 euro gedumpt bij het ‘harde plastic’. Het geld was verstopt in bloempotten. Ze ontdekten hun kapitale vergissing gisteren. Vanmorgen gingen vier vuilnismannen meteen op zoek naar het geld.

Het koppel verstopte hun spaargeld in envelopjes en zakjes in bloempotten thuis. De man, een beetje vergeetachtig, bracht het weekend die bloempotten naar het containerpark in Stekene. Zonder het te beseffen, gooide hij 32.000 euro in de container met harde plastic. “Zondag merkte zijn vrouw de vergissing op”.  Ten einde raad stapte ze naar de politie, die haar de raad gaf maandagochtend zo snel mogelijk aan te kloppen bij het hoofdzetel van het containerpark. “De bewuste container werd die ochtend meteen overgebracht van Stekene naar Sint-Niklaas. Vier mensen zijn volop beginnen zoeken. Een uur later werd de volledige som teruggevonden.”

“Het koppel heeft enorm veel geluk gehad dat de container nog niet was afgevoerd. Dit maken wij ook niet vaak mee, wees gerust. We zijn natuurlijk erg blij voor hen.” Het koppel wilde de eerlijke vinders nog vergoeden, maar dat weigerden de chauffeurs. “We zijn blij dat we hen konden helpen. Ze kunnen het geld ongetwijfeld zelf goed gebruiken”, zegt Philippe Smet van het ‘reddingsteam’ . Of het koppel nog bloempotten over heeft voor hun spaarcenten is niet bekend. Misschien wordt het nu dan toch de traditionele kous onder de matras.

Article Categories:
RaarMaarWaar