background img
mei 25, 2020
365 Views
Reacties uitgeschakeld voor Kringloopwinkel verkoopt per ongeluk rolstoel tachtiger die spullen komt afleveren
0 0

Kringloopwinkel verkoopt per ongeluk rolstoel tachtiger die spullen komt afleveren

Written by
De familie van Frans Helsen (87) doet een oproep aan de persoon die maandag een rolstoel gekocht heeft in de kringloopwinkel in het Vlaamse Herentals.

Frans kwam die dag spullen brengen met zijn rolstoel als steun, maar door een misverstand werd ook de rolstoel zelf verkocht. ,,Een medewerker heeft nog een halfuur de straten doorzocht op zijn fiets om de koper te vinden, maar tevergeefs”, zegt Gijs Van Coillie, werkbegeleider van de kringloopwinkel.

Frans Helsen ging maandagmiddag naar de Herentalse kringloopwinkel om er enkele spullen af te leveren. Hij had een rode bak met een zak spullen in zijn rolstoel gelegd en was ermee naar de kringloop gelopen. ,,De zak met spulletjes moest hij leveren bij een magazijn. Daar vertelde hij aan een medewerker dat hij de rode bak en de rolstoel terug moest hebben”, vertelt zijn kleindochter in een bericht op Facebook. ,,Na een hele lange tijd wachten komt er weer een medewerker aan. Mijn grootvader vraagt waar zijn rolstoel is, maar die blijkt al verkocht te zijn.”

Daarnaast is de stoel van zijn overleden vrouw geweest en heeft het dus ook een emotionele waarde.

Inmiddels heeft Frans een gloednieuwe rolstoel van de kringloopwinkel gekregen.

Article Categories:
RaarMaarWaar