background img
okt 28, 2016
1600 Views
Reacties uitgeschakeld voor Bebe Rexcha
0 0

Bebe Rexcha

Written by

#LeBand week 43 : Bebe Rexha, Bebe Rexha is een Albanees Amerikaanse zangeres, songwriter en producer. Ze is vooral bekend als een gekenmerkte zangeres. Op verschillende Billboard Tot 100 nummers is ze te horen, waaronder G-Eazy’s “Me, Myself & I” en David Guetta’s “Hey Mama”. Ze heeft ook de single van Eminem en Rihanna, “The Monster” geschreven. In maart 2016 bracht ze “No Broken Hearts ‘ uit samen met Nicki Minaj, de eerste single van haar aankomende debuut studioalbum, het album zal worden uitgebracht in januari 2017.

Bebe is in New York geboren en heeft Albanese roots. Haar naam betekent in het Albanees eigenlijk ‘Bumble Bee’, bijtje dus. Ze laat iedereen meegenieten van haar Albanese achtergrond.
Als zangeres heeft Bebe een missie. Niet alleen maar leuke dansbare liedjes pennen, maar ook een gezonde dosis empowerment naar de luisteraars sturen.
Ze zegt, “Ik wil focussen op gelukkig zijn en aan jezelf werken. Het leven is soms best moeilijk en we hebben allemaal wel onze dingen. Ik hoop dat mensen voelen dat ze niet alleen zijn.”

Article Tags:
· · · · · · · · · ·
Article Categories:
Leband