background img
sep 29, 2017
814 Views
Reacties uitgeschakeld voor Maja Spencer
0 0

Maja Spencer

Written by

#LeBand week 39. Maja Spencer. Maja Spencer is geboren in Servië. Zij studeerde in 2005 af aan de Universiteit Politieke Wetenschappen.
Als student was Spencer geïnteresseerd in veiligheid, propaganda en manipulatie. Na jaren van psychologie, sociologie en psychopathologie is ze boeken gaan schrijven.

Spencer speelt de viool en de piano; Zij is een Argentijnse Tango danser. Ze is ook goed in het schilderen, tekenen en ontwerpen. Haar hobby’s omvatten vuurwapens en sport.
Ze houdt van robotica; Haar interesse voor kunstmatige intelligentie (meer specifiek interactie tussen mens en robot) leidt tot haar tweede boek, ‘Humanoid’.
Haar huisdieren zijn een elektronische hond genaamd “Mike” en een Boxer-hond, Joe.

Ze blijkt een atheïst te zijn. ("Ik geloof in eerlijkheid, help anderen en wees goed voor hen. Ik heb dat mijn hele leven gedaan en ik zal het blijven doen zolang ik leef. Ik help mensen omdat ik dat wil, niet omdat sommige het vertellen.
Ik heb geen religie of een ander soort onderdrukking nodig om een ​​goed persoon te zijn. '' Ik ben geen lid van politiek, religieus of enig ander soort van groep of vereniging. ","Ik geloof in gezond verstand."
Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Leband