background img
jun 1, 2020
388 Views
Reacties uitgeschakeld voor Man krijgt al negen jaar ongevraagd pizza’s aan de deur
0 0

Man krijgt al negen jaar ongevraagd pizza’s aan de deur

Written by
Voor sommige mensen klinkt het als een droom zomaar pizza’s bezorgd aan je deur,  lekker zou je zeggen maar Jean van Landeghem wordt er knettergek van.

Al negen jaar lang krijgt hij ongevraagd pizza’s thuisbezorgd. Wie hem dit aandoet, is een groot vraagteken. “Als ik het geluid van een brommer hoor, word ik al zenuwachtig.”

Doordeweeks, in het weekend, ’s ochtends of ’s nachts op alle mogelijke dagen en tijden staan er pizzakoeriers voor zijn deur. “Vaak zijn het er een stuk of vijf. Maar ze stonden er ook een keer met veertien dozen én kebab”

De pizza’s worden allemaal besteld op zijn naam, adres en telefoonnummer. Wie hem deze terreur aandoet, is nog steeds een raadsel. Inmiddels kun je het geen grapje meer noemen.

De bestellingen zijn afkomstig van verschillende pizzeria’s. “Laatst had ik een bestelling die helemaal in Antwerpen besteld was, vijftig kilometer verderop. Ik heb al verschillende brieven gestuurd, maar ze reageren er niet op. Ook heb ik al vijf keer aangifte gedaan bij de politie.”

Of hij stiekem weleens een pizza heeft aangenomen? “Nee, nooit. De politie heeft gezegd dat ik dat ook niet moet doen. Trouwens, ik hou niet eens van pizza. Geef mij maar frieten.”

Article Categories:
RaarMaarWaar