background img
jan 25, 2019
606 Views
Reacties uitgeschakeld voor Peuter geeft zich over aan politie nadat vader is opgepakt
0 0

Peuter geeft zich over aan politie nadat vader is opgepakt

Written by

Opmerkelijke beelden uit de Amerikaanse staat Florida. Daarop is te zien hoe een meisje van 2 zich over lijkt te geven aan de politie, met de handen omhoog. Volgens de politie zelf ligt het iets anders.

De beelden werden gemaakt door omstanders en gedeeld op sociale media. Daarop is te zien hoe de peuter – met haar handen omhoog – naar de politieauto loopt.

Het leek erop dat agenten haar gedwongen hadden om dat te doen. Maar na het bekijken van beelden van de bodycam van agenten, komt de politie van Tallahassee tot een andere conclusie.

De agenten waren afgekomen op een melding van een winkeldiefstal, schrijft de politie op Facebook. De verdachten werden met hun auto aan de kant gezet.

Omdat één van hen gezien was met een wapen, moest hij de auto verlaten met zijn handen in de lucht. Hij werd vervolgens aangehouden. Zijn dochter stapte daarna ook uit de auto met haar handen omhoog.

“Dat gebeurde onverwacht”, zegt de politie in de Facebookpost. Om dat aan te tonen, zijn beelden van de bodycams vrijgegeven. Daarop is te horen: “Schat, je kan je handen naar beneden doen. Het is goed. Het is goed. Ga maar naar je mama.”

De politiechef is trots op zijn medewerkers, zegt hij. “Deze video laat zien hoe meelevend de agenten met de situatie zijn omgegaan.”

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
RaarMaarWaar