background img
mei 8, 2020
457 Views
Reacties uitgeschakeld voor Sam Pollard
0 0

Sam Pollard

Written by

#Leband van week 19, Sam Pollard. Sam Pollard begon op vijfjarige leeftijd met pianospelen en heeft nooit meer achterom gekeken. Als begaafd componist en een ervaren multi-instrumentalist, piano, keyboards, elektrische en akoestische gitaren, cornet, trompet en trombone, heeft Sam Pollard een stem die verschillende stijlen op briljante wijze kan combineren om een ​​geluid te creëren dat uniek is voor hemzelf.

Sam’s muzikale invloeden kun je het het beste omschrijven als Britse rock, maar ook klassieke en jazzstijlen. Hij is klassiek geschoold, met live-ervaringen variërend van rock tot bigband jazz en improvisatie, waar zijn opwinding voor muziek door zijn uitvoeringen schijnt.
Sam haalt zijn inspiratie uit veel verschillende acts, waaronder Muse, Ben Folds Five en Sublime. Het resultaat is een ongelooflijk vloeiende en verhelderende luisterervaring, aangezien zijn muziek een aantal genres doorkruist, van akoestische singer-songwriter tot alternatieve rock. Hij wordt vaak vergeleken met Robbie Williams, Queen, David Blunt, Crowded House, Lior en vele andere getalenteerde artiesten.

Article Tags:
· · · · · ·
Article Categories:
Leband