background img
aug 23, 2019
438 Views
Reacties uitgeschakeld voor Politie in Texas zoekt ‘weddingcrasher’
0 0

Politie in Texas zoekt ‘weddingcrasher’

Written by

De politie van Texas is op zoek naar een vrouw die ongevraagd verschillende trouwpartijen afschuimt en huwelijkscadeaus steelt. De Comal County Sheriff’s Office looft maar liefst 4.000 dollar (3.600 euro) uit voor de tip die leidt tot de aanhouding van de vrouw.

Volgens de sheriffs heeft de verdachte al op verschillende plaatsen in en rond Comal County toegeslagen, een regio in het midden van de Amerikaanse staat Texas. De vrouw bezoekt onaangekondigd willekeurige trouwfeesten. Ze doet zich voor als een gast en steelt de aanwezige bruiloftsgeschenken. De geleden schade loopt in de duizenden dollars.

De verdachte heeft het vooral gemunt op enveloppen met geld en cadeaukaarten die gemakkelijk verzilverd kunnen worden. Dankzij een van de uitgevers van deze cadeaukaarten beschikt de politie nu over bewakingsbeelden waarop de verdachte vrouw te zien is.

De politie hoopt de vrouw snel aan te houden omdat ze al verschillende slachtoffers heeft gemaakt. “Stuur uw tips op en zorg ervoor dat deze vrouw nooit meer de mooiste dag van iemands leven kan verknoeien. Breng deze ‘weddingcrasher’ voor de rechter! Als u een tip geeft die leidt tot de aanhouding van deze vrouw, komt u in aanmerking voor een vergoeding van 4.000 dollar cash”.

Article Categories:
RaarMaarWaar