background img
jun 3, 2020
340 Views
Reacties uitgeschakeld voor Knuffelberen maken ritje in achtbaan Walibi Holland
1 0

Knuffelberen maken ritje in achtbaan Walibi Holland

Written by
Walibi Holland heeft tientallen knuffelberen een ritje laten maken in achtbaan Untamed. Het pretpark in Biddinghuizen deelt een hilarisch filmpje van de achtbaanrit op social media.

De 22 beren maken een ritje in de achtbaan Untamed, waarbij ze een snelheid van 92 kilometer per uur bereiken en vijf keer over de kop gaan. De achtbaan is 36,5 meter hoog. De knuffels worden flink heen en weer geschud terwijl ze door de baan sjezen.

Het filmpje werd gemaakt toen het pretpark nog geen bezoekers mocht ontvangen. Toen de opening van het attractiepark in april werd uitgesteld vanwege de coronacrisis, werden meerdere acties bedacht om het park naar de mensen thuis te brengen. Inmiddels is het park nu wel geopend.

“Het is een operationeel pretpark en je kunt er leuke dingen doen. We wilden leuke contenten maken zodat mensen thuis toch plezier konden beleven in onze attracties”, vertelt een woordvoerder.

Eerder werden er ook al badeenden losgelaten in de wildwaterbaan en slagroomtaarten afgeschoten vanuit een vrijevaltoren. “We blijven dit soort video’s maken, want het wordt goed ontvangen!”

Article Categories:
RaarMaarWaar