background img
okt 13, 2017
956 Views
Reacties uitgeschakeld voor Vrouw geeft mannen op en trouwt haar hond
0 0

Vrouw geeft mannen op en trouwt haar hond

Written by

Al jaren was Wilhelmina niet bepaald gelukkig in de liefde. Toen ze las dat er mensen zijn die online met hun huisdier trouwen, besloot ze dat ook te doen. En de gelukkige was Henry, het hondje van een vriend dat ze in 2008 had geadopteerd. „Ik heb een rumoerige periode in mijn leven meegemaakt sinds het huwelijk in 2009. Ik verloor mijn baan in een begrafenisonderneming en sindsdien ben ik noodgedwongen actief als freelance balsemer. Het is niet echt een lucratieve business. Ook is mijn huis nog overstroomd”

Henry was mijn steun en toeverlaat bij dit alles. Hij is zo loyaal, Ik noem hem ’Ri’, dat is Gaelisch voor koning, want hij is mijn koning. Meestal gaat het goed tussen ons, maar soms hebben we wel ruzie.” Het is niet helemaal duidelijk of het legaal is om te trouwen met je huisdier in Noord-Ierland, maar desalniettemin hebben Wilhelmina en Henry een hechte band die zeer serieus wordt genomen door de vrouw.

Het koppel heeft ook een eigen nummer genaamd ’Harry’s Song’ met daarin de tekst: „Harry is my love. Harry is the one.” Het einde van de relatie is lang nog niet in zicht. Ik weet dat ik voor het leven samen zal zijn met Henry. Mensen denken dat ik gek ben, maar hij is perfect zijn voor mij”.

Article Categories:
RaarMaarWaar