background img
okt 14, 2016
1132 Views
Reacties uitgeschakeld voor Zwangere vrouw schrikt zo hard van griezelclown dat ze vroegtijdig bevalt
0 0

Zwangere vrouw schrikt zo hard van griezelclown dat ze vroegtijdig bevalt

Written by

De trend waarbij mensen verkleed als enge clowns voorbijgangers de stuipen op het lijf jagen met een wapen, heeft in Engeland voor een vroeg tijdige geboorte gezorgd. Toen de vrouw schrok van een als ‘killer clown’ verklede tienerjongen die plots opdook, kreeg ze weeën. Ze beviel daardoor een maand eerder.

Ze was acht maanden zwanger toen een dwaze 17-jarige jongen verkleed als clown haar liet schrikken. De baby kwam te vroeg, maar moeder en kind stellen het goed. Hou er alstublief rekening mee dat je bejaarden en zwangere vrouwen beter niet laat schrikken. Er moet een einde komen aan deze zinloze trend”. De reacties waren scherp, sommigen eisten de arrestatie van de tienerclown.

De politie van belooft intussen kordaat op te treden tegen de clowns en roept mensen op de politie te contacteren wanneer ze een griezelclown tegen het lijf lopen. “Met opzet angst of ongerustheid zaaien is niet aanvaardbaar in onze gemeenschap en kan als een misdrijf behandeld worden”; zo laat de politie weten.

Article Categories:
RaarMaarWaar