background img
feb 2, 2018
2229 Views
Reacties uitgeschakeld voor Transylvania [Damn Fun]
0 0

Transylvania [Damn Fun]

Written by

#LeBand week 05 Transylvania [Damn Fun]. Het project Transylvania [Damn Fun] is gevormd in 2013. De oprichters van deze nieuwe muziektrend zijn Vlad Damian en Constantine Zgomot. Vlad is een expert op het gebied van Transsylvaanse folklore en de cultuur en historie van dit eeuwenoude volk uit wat nu Noord- en West-Roemenië is. Constantine wijdde het grootste deel van zijn leven aan de dj-tafel en geluidstechniek. Door de handen in elkaar te slaan hebben deze mannen een compleet nieuwe rage in de Balkan sound losgemaakt.

Wie van uptempo opzwepende muziek houdt, moet Transylvania [Damn Fun] kennen. De band zet een nieuwe muziektrend neer met een lekkere beat en blaas instrumenten. De band was aanwezig op het Eurosonic 2018 en heeft daarbij een erg mooi verhaal gemaakt, die hebben we onderaan deze pagina toegevoegd.

In 2017 heeft de band een album uitgebracht en niet veel later een nieuwe single, op het album vind je 21nummers met het DNA van deze band. Eind 2017 kwam de video van hun laatste single WTF online en deze bereikte in 10 dagen de 1.5miljoen views!
Dit heeft de band te danken aan hun geweldige mix van instrumenten en die heerlijke beat, in de video speelt hun verhaal een grote rol en dit word dan ook geweldig goed neer gezet. We zullen nog wel meer van deze band gaan horen! wij zijn in elk geval erg enthousiast!

Er zit een hele legende achter dit project, de band heeft zelf dit mooi op papier gezet :

Article Categories:
Leband