background img
jul 27, 2018
698 Views
Reacties uitgeschakeld voor Cafe in Tubbergen vervangt terras door zwembad
0 0

Cafe in Tubbergen vervangt terras door zwembad

Written by

Veel mensen kiezen er met deze tropische omstandigheden voornamelijk voor om thuis te blijven. Alleen een uitstapje naar het zwembad zit er voor echte zonaanbidders in. een Cafe in Tubbergen bedacht daar wat op en zette donderdag een zwembad op het terras.

Hoe ze op dat idee kwamen? ,,Het was een spontane actie. Je wilt de mensen wat verkoeling geven en dan is een zwembad een mooi idee”, vertelt Marc Nolte van het cafe. Hij plaatste het zwembad van zeven bij vier meter donderdag op de plek waar doorgaans het terras staat. ,,ze hebben er twee statafels ingezet, zodat de mensen hun drankje kwijt kunnen.”

het ‘zwemterras’ is een succes. ,,De reactie zijn heel positief. Jong en oud maakt er gebruik van en je zorgt er voor dat mensen toch langs blijven komen. Dit is voor herhaling vatbaar.”

De ludieke actie trekt de aandacht van passerende automobilisten en fietsers. Veelvuldig wordt er geclaxonneerd, gelachen en geroepen. „We krijgen enorm veel likes en reacties op Facebook”, laat Nolte weten.

Article Tags:
· · · · · ·
Article Categories:
RaarMaarWaar