background img
jan 13, 2017
1082 Views
Reacties uitgeschakeld voor Jongen (12) aangereden als vergelding voor belletjetrekken
0 0

Jongen (12) aangereden als vergelding voor belletjetrekken

Written by

Een jongen uit Purmerend is in het ziekenhuis beland nadat hij dit weekend kattenkwaad had uitgehaald. Een boze buurtbewoner zou hem met zijn auto hebben aangereden.

De 12-jarige Ivano was zaterdagavond samen met zijn broer aan het belletjetrekken. Daarop sprongen ze op de fiets en reden snel weg.

De broer van Ivano vertelt dat een bewoner in eerste instantie niet naar buiten kwam toen ze aanbelden, maar daarna ging het helemaal mis. “Die man die kwam maar niet. En toen kwam ‘ie uit het niets aangereden met best wel snelheid. Toen heeft hij mijn broertje aangereden”, zegt Ivano’s broer Miguel.

Ivano liep bij de aanrijding een gebroken been op en ligt nog steeds in het ziekenhuis na zijn operatie. De automobilist reed na het voorval door ‘zonder zich te bekommeren om een jongen die hierbij gewond was geraakt’, verteld de politie.

Kort daarna heeft hij zich alsnog gemeld op de plek des onheils, waar hij toen door de politie is aangehouden.

De 52-jarige man zit nog steeds vast en wordt woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Haarlem, die zal bepalen of hij langer vastgehouden moet worden. Er wordt nog onderzocht of opzet in het spel was.

Article Categories:
RaarMaarWaar