background img
sep 28, 2016
1143 Views
Reacties uitgeschakeld voor Thaise zakkenrollertjes slaan bliksemsnel toe
0 0

Thaise zakkenrollertjes slaan bliksemsnel toe

Written by

Een stel dat op vakantie naar Thailand was geweest, begreep maar niet waar ze het horloge van de vrouw waren kwijtgeraakt. Het mysterie van het vermiste horloge werd opgelost toen ze de vakantiefoto’s bekeken.

De vrouw poseert voor een foto voor een tempel in Chiang Mai met twee jonge meisjes in traditionele kleding. Te zien is dat een van de twee meisjes het horloge losmaakt op het moment dat de foto wordt gemaakt.

De man plaatste de foto op de website Reddit met een waarschuwing tegen de kleine zakkenrollertjes. “Deze foto lost het mysterie van het vermiste horloge op”, schrijft hij. De man erkent dat ze wel redelijk wat hadden gedronken toen ze werden bestolen.

Duizenden mensen reageerden op het bericht op de site. Velen hadden ook met de meisjes geposeerd en plaatsten vergelijkbare foto’s onder het bericht.

“Dit moeten de twee meest populaire diefjes van Thailand zijn”, zegt een van de bezoekers. Een andere vertelt dat hij bij die tempel zes jonge meisjes in dezelfde outfit zag lopen. Hij vermoedt dat sprake is van een georganiseerde bende.

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
RaarMaarWaar