background img
aug 25, 2017
757 Views
Reacties uitgeschakeld voor Deze man betaalde 99 cent voor een zak lucht van Fastfood Restaurant
0 0

Deze man betaalde 99 cent voor een zak lucht van Fastfood Restaurant

Written by

Je kiezen wat je op je burger wilt, maar ook wat je niet wilt: geen augurk, geen saus, geen ui. Een man uit Engeland ging daar iets te ver in en verwijderde ook het broodje en de burger. Uiteindelijk betaalde hij aan de kassa 99 cent voor een lege zak van het fastfood restaurant. En niemand begrijpt waarom.

Wie op dieet wil, kan naar deze zaak om er verse lucht te kopen. Een Twitter-gebruiker bestelde een cheeseburger zonder vlees, zonder broodje, zonder saus, zonder ui, zonder augurk en zonder kaas. Hij betaalde aan de kassa 99 cent voor een lege zak. Hilarisch en bizar tegelijk.

Hoe hij op het idee kwam? “Ik wilde zeker zijn dat er geen augurk op zat en besefte dan dat ik elk ingrediënt kon verwijderen, en natuurlijk heb ik dat geprobeerd.” De tweet werd ondertussen al meer dan 55.000 keer geretweet. Wie nog een absurd dieet zoekt en niet kan weerstaan aan De fastfood keten kan dus vanaf nu ook gewoon een zakje lucht kopen of zoals sommige Twitter-gebruikers het noemen: de ‘nothing-burger’.

Article Categories:
RaarMaarWaar