background img
jun 29, 2020
484 Views
Reacties uitgeschakeld voor Bizarre beelden: vrachtwagen trekt dak van tankstation omver
0 0

Bizarre beelden: vrachtwagen trekt dak van tankstation omver

Written by
Vrijdagavond vond in Frankrijk een opmerkelijk incident plaats aan een tankstation op de A4 tussen Metz en Reims.

Een chauffeur van een vrachtwagen, geladen met bedrijfswagens, dacht onder de luifel van een tankstation te kunnen doorrijden, maar vergiste zich daarbij schromelijk. Zijn lading kwam vast te zitten en daarmee trok de chauffeur het dak omver.

Lokale brandweerlieden hadden gisteren de grootste moeite om zijn vrachtwagen met bedrijfsvoertuigen te ruimen. Eén van de bedrijfswagens kwam met zijn beide achterwielen in de lucht vast te zitten onder het afdak van het tankstation.

Het voorval is wellicht te wijten aan een verstrooide handeling van de chauffeur die vergeten was dat zijn geladen vrachtwagen niet meer voldeed aan de toegestane afmetingen om onder de luifel te mogen rijden. De schok was zodanig hevig dat het afdak letterlijk werd meegesleurd, zoals te zien is op de beelden die de brandweerlieden op Twitter deelden.

Ondanks de grote materiële schade komt de chauffeur er met de schrik vanaf. Niemand raakte gewond. Met de steun van wegenhulp konden de brandweerlieden een paar uur later eindelijk de geklemde truck bevrijden.

Article Categories:
RaarMaarWaar